Lever ens nån
2014-03-31 | 20:03:44

Jag tror att jag är snudd på att slå världsrekord i grenen "världens mest ouppdaterade blogg genom tiderna". Det här är faktiskt otroligt jävla askasst och någonting borde det ju i alla fall finnas att skriva om. Vilket det gör. Massor.
Men har efter all denna tid upptäckt att jag snittar 2 besökare per dag! Så nu tänker jag göra en liten lista på allt det där sjukt intressanta som inte en jävel egentligen bryr sig om. Varsågoda.
 
Jag red ett halvt dressyrpass utan handskar i lördags och har nu illröda köttsår på båda ringfingrarna. Känner mig sjukt ofräsh med köttsår och även sjukt ofräsh med fula plåster så det funkar liksom inte alls just nu. 
 
Har tillsammans med ett gäng mina före detta klasskamrater gjort en att-göra-lista inför denna sommar, dvs en "✿SOMMARBUCKET✿". Denna innehåller punkter så som exempelvis 
     • Simma till "ön" igen
     • Bada i Filips pool
     • Göra en kebab på en äng
     • Tälta i vildmarken
     • Skräckfilm hos Niklas
Det är alltså en sommar i repris vi är ute efter här.
 
Målat på världens finaste Håkan-citat i guldfärg på min ena vägg samt satt upp en drös utskriva wannabepolaroidbilder, är fan kär i mitt rum på riktigt.
 
Käkade i Lördags kväll pizza på min förra skolas matsalstak, det var stjärnor på himmelen och saknade vänner precis under dem och allt var så som det jämt borde vara.
 
Det här var ganska kul. Hade lypsyl och åt chokladboll och käne mig plötsligt väldigt mycket som en sån där tumblr guuurrrl. Det var inte särskilt gott dock. 
 
Firat Ingrids födelsedag hundra århundraden för sent och gav henne en teckning på hennes häst som inte alls ser ut som hennes häst.
 
Adjö tills vidare.
/Sigrid
 
 
Kommentarer
Iggan

Trogen läsare här hehehehe men skärp dig Siggan den är så sjukt fin kollar på den varje dag jag stiger upp och lägger mig ♥️♥️♥️

2014-04-03 @ 22:00:36Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback