Helghelgwoho
2013-09-29 | 20:03:00

Igår var en superb dag, jag åkte till stallet på förmiddagen och hade min första lördag som medryttare, wehååå. Det blev väldigt roligt, väldigt kallt och väldigt sent. Gjorde stalltjänsten, tror det gick bra. Men känner mig så töntig som frågar om allting såhär i början, är så rädd för att göra fel vilket väl inte är så konstigt, men alla är så bra på allt och jag känner mig verkligen som en amatör som verkligen inte har koll på grejerna.
 
Sedan tog jag in Kajsa och borstade, så red jag, Alice och Iggan tillsammans på ridbanan typ klockan halv 5. Försökte verkligen att tänka på allt Aud sagt till mig på lektionerna och fortsatte jobba och få bukt med mina problem. Ibland undrar jag vad fasen jag egentligen håller på med där uppe, när man inte får någon klarhet i någonting och allt känns hafsigt och helt åt skogen. Men under och efter ridpasset kändes det verkligen som att saker började klarna lite smått. Jag måste bland annat bli mycket mycket stadigare och inte glappa på yttertygeln, Kajsa har ju en tendens att bli jäkligt långsam så fort man kräver något av henne, men det är väl i stort sett bara att skänkla skänkla för att försöka få fram henne och inte släppa efter i tyglarna så fort jag vill att hon ska gå framåt. Försökte också jobba med att hålla igång galoppen så att hon inte saktar av på dirren, och haha herrejesus snabbare övergångar kan verkligen behövas. Men jobbade lite på volten trava, galoppera, trava, galoppera osv osv. Sen mot slutet kändes det mycket bra and I think this is gonna be good. OCH NU LÅTER JAG SOM VILKEN TRÅKIG HÄSTBLOGGARE SOM HELST OCH FOLK BRYR SIG SÄKERT INTE ETT SKVATT OM OVANSTÅENDE BABBEL MEN OK, kan ha det till senare ok ok ok.
 
I Fredags hade vi förresten hopplektion! Det var kul och ponnyn är ju självklart grym på att hoppa, vi hoppade lite olika hinder, en liten bana gick väl braaaaa. Men asså usch måste verkligen jobba på mina skänklar eftersom att dom står ut som två raketer. Nu ska jag plugga matte(läs: stirra på matteboken i några timmar och egentligen inte göra ett skit), tvätta håret, käka macka, och andra livsnöjdvöndigheter. Adjö!
 
 
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback