Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar
2013-05-25 | 18:36:11

bobineli:

It’s the darkness, it has me | via Tumblr on We Heart It - http://weheartit.com/entry/62119874/via/MancaPodviz
Hearted from: http://sindrome-de-octavogrado.tumblr.com/post/50946595341
 
Alla bilder är från Tumblr.
 
Ibland önskar jag att jag bara kunde försvinna lite. Åka till ett ställe som kanske egentligen inte finns, men att bara få färdas dit. Få tankarna på något annat i en tid. Vara borta ett tag, och sedan komma tillbaka till en verklighet som är så som den borde vara. Utan alla jävla problem, utan alla dem som inte kan ta ett förlåt, utan alla dem som inte ens har mage att fråga "hur mår du?", utan alla dem som tar saker för givet utan att vänta på sanningen, utan alla komplicerade människor som aldrig kan förstå sig på varandra, utan alla dem som säger en sak men menar en annan.

Körresan till Kraków 2013
2013-05-14 | 15:55:29

Igår kom jag hem från vad som nog kan vara mitt livs bästa resa hittils. Jag åkte alltså till Krakow tillsammans med min kör, 36 barn och 6 vuxna(?) var vi och bodde på ett litet hostel i mitten av staden i fem nätter. Vädret var varmt ons, tors, fre, runt 25 grader tror jag, och det var linne och shorts som gällde. Hostelet låg mitt på ett enormt torg och vi kunde ströva fritt i centrum utan problem! Första dagen fick vi se staden i små elbilar som vi åkte runt i i över en timme, vi sjöng i flera olika vackra kyrkor och shoppade i den gigantiska gallerian Krakowska.
 
På kvällarna fick vi Cathrinor fri tid i någon timme och vi gick runt i parken, köpte godis och hade minipicknik medan vi sjöng Euphoria så högt vi kunde. Och på fredagen gick vi 130 meter under marken i den gamla saltgruvan där vi vandrade i flera timmar, sammalagt en sträcka på 2,5 km. Vi sjöng även i kyrkan som finns där, häftig känsla! Man kunde ta på väggarna och smaka på fingret och det var salt, dock var det fotoförbud där nere.
 
Maten var helt okej i Polen, dock blev det myyycket friterad kyckling med osaltade pommes eller potatismos. Är inte så pepp på att äta det på ett tag. Och en dag skulle vi få pannkakor vilket alla var mycket lyckliga över, men vi möttes av crepes fyllda med någon slags äppelmos, banan och väldigt konstig ost. Haha, that besvikelse.
 
På lördagen började det dra in svalare väder och vi shoppade större delen av dagen. Vi gick även till slottet och kollade på en tavla, damen med hermelinen. På söndagen duggregnade det och vi hade en hektisk dag i de judiska kvarteren. Vi sjöng på en mässa och hade konsert senare på kvällen. När vi kom tillbaka till hostelet hade vi "avslutningsfest" med läsk, godis och uppträdanden. Sedan satt vi och snackade i någons säng tills alla nästan somnade,  packade, gick upp tidigt, gick ut och handlade de sista souvenirerna, tog bussen till flygplatsen och åkte hem.
 
Världens bästa. ♥
 

Imorgon far jag
2013-05-07 | 23:18:00

Imorgon är dagen äntligen kommen. Dagen då kören beger sig mot KRAAAAKOOOW. Galet efter typ 2 års längtan efter nästa utlandsresa, om 11 timmar lyfter vi och ser inte Sverige igen fören på måndag! Vi ska hitta på så himla mycket galet roligt, och kanske kan jag sticka in något inlägg om wifi finns tillgängligt. Men då blir det väl främst instagram(Lsigrid heter jag) jag hänger på. Vi ses!
 
 
Bilder från vår resa till Rom 2011.

That's one crazy horse
2013-05-05 | 23:09:04

Gosh, jesus, att jag överlevde dagen kan jag knappt förstå. Eller ridlektionen rättare sagt, det var hoppning och jag hade Figo. Hade tänkt mig att han nog skulle vara ganska pigg i och med att han är såpass pigg när man rider dressyr också, men inte SÅ pigg. Galet galet galet. Kändes mer som att jag satt på en tickande bomb som frustade och fräste och var på väg att explodera vilken sekund som helst. När vi ställde upp för att vänta på vår tur för att få hoppa började han backa, studsa som in i den, gnägga, och jag blev jäkligt rädd när det började kännas som att kan skulle resa sig. Så jag mer eller mindre körde en "nej fyfan nu springer du hästskrälle", det var väldigt kaos men hellre sitta på en rusande häst än en som står upp haha. Det gick ju i alla fall bra, vi kom över alla hinder utan skador och det var överlag bara himla roligt! :)
 
Charmig bild haha
 
Sen dess har jag suttit och pluggat hela dagen men egentligen fått alldeles för lite gjort. Har i alla fall lyckats klämma ihop en otroligt töntig franskauppsats om min framtid, samt skrivit om ozonlagret och ekosystem och tänkt på att jag ska skriva ett historiaarbete om konflikten i Nordirland. Men går man i nian så gör man I guess. Har även börjat klura på låt att framföra på skolavslutningen och jag säger bara:  hejpådej beslutsångest! Nu ska jag slumra i några timmar och kolla instagram eller nåt. Heeejdå.

Hola
2013-05-01 | 22:48:00

Hallå hallå hallå. Tror mitt motto i livet borde bli typ "jag ska plugga..sen". Eftersom det är någonting jag säger säkert fem gånger varje dag men aldrig gör. Tillslut händer det ju, men oftast alldeles för sent och i vissa fall (som nu) sju veckor efter läxan skulle varit inne. Bra jobbat Sigrid! Funderar på om jag någonsin ens kommer att bli klar med den där jävla matten, och så har vi ju nationella som kommer inom några dagar. Varför är jag så jävla seg?? Jaja, skrev vad jag tror var mitt livs sämsta prov igår. Åh tjena ångest. Meeeen vad gör det, jag + kören åker ju till Krakow om en vecka heheheheiihihihohohohoho. Galet galet. I 6 hela dagar också, gosh that's gonna be fantastic. Har lite bilder från i söndags då jag red figo också, min mamma har inge vidare fotoskills men vad kan man förvänta sig liksom ;). Något blev det ju allt(och lova att strunta i det faktum att det ser otroligt fult ut) ↓↓. Hmmm vet inte vad jag mer ska säga, hejdå kanske? Hejdå!