Påskaftonen
2013-03-30 | 21:03:00

En sjukt bra låt ↑
 
Dagen har för det mesta spenderats framför symaskinen. Vaknade imorse och insåg att jag gått och blivit förkyld IGEN. Förstår inte vad det är för fel på mig, är alltid sjuk numera och jag hinner knappt bli frisk innan jag dragit på mig ännu en förkylning. Jag åker till Skåne imorgon så idag passade jag på att göra klart lite grejer på klänningen som jag syr i syslöjden, har dock hela kjolen kvar med plissering och allt men det börjar äntligen likna något i alla fall! Var dock tvungen att improvisera pga. en felaktig beskrivning(=host host, orkade inte försöka tolka den). Men w/e, läraren får la nöja sig! 
 

Greppade verktygen och snickrade lite
2013-03-29 | 23:34:00

 
Snickrade ihop detta nu ikväll, kände plötsligt för lite fördändring men samtidigt likadant som innan, lite skillnad är det ju ändå :) La även in en rätt så fin bakgrun som jag tycker ger lite mer liv åt hemsidan. Tryck F5 om det inte syns!
 
Update: La även in lite flygande bokstäver vid boken som tyvärr inte kom med på bilden, men det blev lite pricken över i.

PÅSK
2013-03-29 | 17:12:00

Ja men nu var det ju påsk då, hääärligt må jag säga! Fast nej jag saknar skolan lite haha, den senaste veckan var så rolig och det är ju inte lång tid nu innan jag och min underbara klass skiljs åt.. Vi anordnade i alla fall Stora Festen för 5-8:orna i Onsdags och det var himla lyckat! Hawaii/Beach tema vilket satt alldeles perfekt, ska försöka slänga in lite bilder här sedan. Men nu ska jag käka mer godis, dampa lite mer på allt med bloggdesign och koder och se på film. Glad påsk förresten!
 

Hatten och skorna
2013-03-26 | 18:33:04

Foto: Sigrid Lindblom © | Canon eos 450d + Canon EF 50/1,8 II

Lite häst och palladium
2013-03-25 | 18:33:30

Tjenare. Fyfan vad jag suger på att blogga. Japp, så är det. Men med en annan blogg vid sidan av(som iof bara jag kan lösenordet till), massa plugg och konstruerandet av kidzofkarlshems bloggdesign har jag fullt upp ändå. Mina nya skor kom i alla fall levererade idag och de var exakt så underbara som jag förväntat mig! Red också Leo igår för andra gången, mycket häst men jag antar att jag lär mig någonting av det, även fast det är svårt (: Passar på att lägga upp en bild på mina nya skor och två ganska fula bilder på hestn.
 

Hallå på kvällskvisten
2013-03-14 | 22:43:22

Hej alla fina. Suttit med geografiboken uppslagen hela kvällen, läser något då och då, tvingas läsa om det igen eftersom att det löstes upp i hjärnan samtidigt som jag läste det första gången, osv. Det går inte särskilt mycket framåt, och geografiprov imorgon. Najs. Har haft ihållande huvudvärk och nackspärr sen lunch och dregglar över att jag äntligen bestämt vilka som blir mina vårskor. Det trogna märket Palladium får pryda mina fötter även detta år men i färgen brunt. Svimmar så galet fint! Kan dom inte komma till mig nunununununu. Har även lite små ångest just nu eftersom att jag använt min tandskena ca 3 gånger de senaste tre veckorna, det är tänkt att jag ska ha den varje natt i två år till. Men jag har helt enkelt blivit för lat för att ta ut den ur burken och borsta den varje kväll, herregud jag går ju i skolan liksom. Och jag måste hinna spela Candy Crush. Det där sista var ett skämt, jag lovar.
 

Bra jobbat
2013-03-09 | 18:01:34

Ni skulle bara känna av den fruktansvärtotroligtstoragigantisktkolossaltenorma ångesten som infinner sig i lilla mig just nu. Hade mitt sångprov på Kungsholmen idag. fy och fan. aaah. urk. blääää. Sjöng ungefär halva min låt innan jag glömde bort hur den gick. Ööööööööööh. p i n s a m t. Ville skjuta mig själv tusen gånger om av besvikenhet, men gehörsövningarna gick i alla fall som en dans och läraren sa att mitt gehör var väldigt bra och att jag skulle känna mig lugn så det är ju i alla fall ett plus. Fast jag vill fortfarande gräva ner mig i nåt maskätet kaninbo och ruttna där ett tag, jag är ju så himla duktig. Nu ska jag mysa med mitt fysikplugg tillsammans med en kladdkaka som inte ens är kladdig.
 
Ger er en rätt så bra gestaltning av min dag:
 

Springspringspring. eller inte.
2013-03-07 | 22:49:00

Sjukdag nummer två. Eller typ tvåhundra om man snackar om hela året. Snyggt vinter, bara kom sådär med alla dina fina förkylningar och nu vägrar du ge dig av. Fast när jag tidigare ikväll trotsade febern och var på väg till körlokalen för att öva lite singsång satte det nån jäkligt högljudd fågel i något träd och gav mig himla underbara vårkänslor. En timme senare kom jag dock hem till en inte lika trevlig väderleksrapport som snackade om snö och ett jävla bedrägeri. Men kan ju i alla fall glädja mig åt att jag imorse klarade av teoriprovet på Kungsholmen med galans(hoppas jag) och att jag har hittat världens finaste vårjacka som snart ska ersätta pengarna i min plånbok, vänta bara. Snart så...
 
Kunde inte beskriva min årstidsconfuseness på ett bättre sätt

Den här designgrejen..
2013-03-06 | 17:21:25

 
Hallå. Gjorde en ny design igen. Varför? Kände fört, typ. Och ja, jag blev rätt nöjd. Men nu ska jag gå och bli frisk och ångesta lite mer inför morgondagens gymnasieintagningsprov. Tack och hej och F5 om den inte syns.

Tjaaa
2013-03-05 | 21:05:00

Morsning. Är så glad att jag tänkte slänga in en liten text här, precis som jag misstänkte gav den här sportlovsveckan mig livsenergi i överflöd, som dock blir något dödat av skolan. Har lite beslutsångest över vilka palladiumskor jag ska köpa inför våren(mina gamla har tillslut gått sönder...), funtar på samma vita eller lite mer åt det beiga. Svårt. Måste skaffa en vårjacka också. Hmm. Har som alltid(behöver väl egentligen inte säga det en gång till för det har väl alla redan förstått) tusen prov och inlämningar frömför mig och har lagom till allt gått och blivit sjuk igen. Men trots att vardagen inte ser så ljus ut än på ett tag är jag lycklig ändå, för i förrgår bokade jag in mig en vecka hoppspecial på karlshem med Tillan, Iggan och Alice och det kommer bli så jävla fett! Är redan taggad på årets film haha.. Kulkulkulkul.<3
 
 Foton tagna av Tilia Lind
 

Saknad
2013-03-03 | 13:30:12

Sitter framför datorn i mitt eget rum, lyssnar på idremusik i mina gröna urbanears och försöker desperat få grepp om alla minnen från veckan som passerat. Det är ett stort jäkla virrvarr i huvudet, känslor och bilder flyger runt runt och runt och jag kan inte förstå att jag är hemma nu. Redan. Bläddrar runt på internet bland alla bilder jag blev totalt skev på, men de är från Skidre så vad i helvete gör det, de är vackra ändå. Ca 55 helt olika människor var vi som bodde ihop på Sporthotellet i Idre, susade ner från höjderna tillsammans delade tankar och känslor i andakter, mässor och morgonböner samt skickade hemliga spolkishälsningar fulla av dåliga rimm. Vi väcktes av gitarrspel och sång på morgonen, och somnade till samma sak. Jag vill dit igen och är fruktansvärt depp över att det är slut, samtidigt som jag är så himla lycklig över att just jag fick vara just där. Dela kärleken och skapa oförglömliga minnen som kommer följa med mig hela livet. Så nära hjärtat det bara går.
 

Jag vill stanna.
2013-03-02 | 00:15:58

Ligger i min säng här i Idre med den sista nattens vila framför mig. Bakom mig har jag en vecka, en otrolig sådan, som jag aldrig aldrig aldrig tänker glömma. Jag har insett hur förändrad jag har blivit sedan första året, hur otroligt bekväm jag har blivit med mig själv jämfört med då och hur lätt allt plötsligt är. Jag har så många fantastiska ögonblick jag bara vill återuppleva från den här veckan att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har dock skrubbsår i ansiktet efter en smidig faceplant i skogen med skidor och hela köret. Vi hade ett fartfyllt disco igår och en riktigt trevlig avslutningsmiddag idag, gemenskap. Nu vill jag blunda och förlora mig i musiken som pumpas ur mina hörlurar och bara glömma för en stund att vi ska hem redan imorgon. /Sigrid