Row your fucking boat.
2013-06-25 | 00:02:59

Row, row, row your boat,
Gently down the stream.
Merrily, merrily, merrily, merrily,
Life is but a dream.
 
Har haft den ovanstående låten på hjärnan halva eller hela dagen beroende på hur man ser det, i alla fall sedan Tilia skrev lyricsen på instagram. Påminner mig om klassresan när vi satt och rodde på sjön och sjöng den jäkla låten fastän vi inte kunde texten. Nu kan jag dock. Jobbigt för nu försvinner den inte ur huvudet. Och nu kom jag och tänka på när jag och mina kära vänner hyrde två trampbåtar på djurgården för några veckor sedan, där flöt vi runt i en timme och käkade gifflar och gick på grund vilket var lite små konstigt och lite små pinsamt och förmodligen lite små kallt för Jessika som fick hoppa i och putta iväg oss.
 
Nåväl. Jag skulle ju tydligen blogga. Det finns ju en liten kompis till mig som har en tendens att agera "väckarklocka" för den delen av hjärnan som är tänkt ska ägnas åt denna hemsida. Hon slänger in några något irriterande meddelanden då och då med uppmaningen "blogga!" och efter några gånger kan man inte annat än lyda. Fast jag antar att de egentligen uppskattas då det förmodligen vore ännu tommare här än vad det redan är(Och det visar ju också att iaf en person gillar att läsa det jag skriver). Vilket med tanke på den redan låga uppdateringen vore mycket mycket tomt.
 
De senaste dagarna har jag gjort precis(inte riktigt) samma saker som dagarna innan det och dagarna innan det och ända sen jag kom hit till Skåne. Åkt lite bil och fotat landskapen och fyndat fynd på olika loppmarknader och slösat alldeles för mycket av mina pengar som var tänkt skulle sparas inför höstens ridplaner vilka dom nu än är och skype:at och solat lite och käkat jordgubbar med ovispad grädde och sovit en hel del och läst ur en bok som jag finner väldigt intressant. Funny life yes indeed.
 
Åker hem till Stockholm redan nu på torsdag och sedan bär det av hit igen någon gång runt den 7:e juli, sen drar jag ju på något sätt till Karlshem den 22:a juli och drar på något sätt hem från Karlshem den 27:e juli med förhoppningsvis en massa bra minnen i bagaget, även om jag dock inte vågar hoppas för mycket.
Och sedan kanske jag drar hit ner en vecka igen i början av augusti och sedan spenderar jag väl resten av sommaren i Stockholm på ett eller annat sätt. Och någon gång runt den 20:e börjar jag skolan, vilket påminner mig om att det nästan är 3(!!!) dagar kvar tills vi får reda på gymnasieantagninsbeskedet(!!!) och sen är sommaren slut och sen har jag en ny klass och då är jag på riktigt inte klassis med mina förra klasskompisar längre och sen är allt. slut.
 
Och mitt huvud känns luddigt och fullt av ludd som en dammig hylla på en vind i ett övergivet gammalt hus som inte blivit dammat och städat och avtorkat på åratal, och det är luddigt grått ludd överallt där saker fastnar och snurrar runt i ett enda jäkla virrvar och man kan inte andas för det är för luddigt och man blir så förvirrad och fullproppad av luddighet att man inte får grepp om någonting. <----- Lite så jag känner mig.
 
Och här får ni lite bilder:
 
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback