En snabbis
2013-06-28 | 22:28:52

Hallå hallå. Åkte hem från Skåne redan igår och befinner mig alltså heeeemmmaaa. Trött som ett as och längtar väldigt mycket ut på landet igen. Men nu ska jag iaf på träffa mina kära vänner igen, och bland annat måla mitt skrivbord och annat roligt som man kan göra när man har sommarlov och inget liv.
 
Måste helt klart införskaffa mig en reflexskärm, påminde jag mig själv ännu en gång idag när jag satte mig framför kameran för att i ren desperation skaffa mig en ny profilbild till min hathemsida, även kallad facebook. Asså tänk vad mycket underbart man kan göra med en sådan och alla underbara photoshooter jag skulle kunna tvinga med mina kompisar på om jag hade en!? Och när jag väl skaffar mig en kommer jag irriterat undra varför jag inte har skaffat en sådan långt tidigare och ångra mig för evigt.
 
Men det lär bli bra. Och just det, vi fick reda på gymnasieantagninsbeskedet(dör lite inombords varje gång jag är tvungen att skriva det ordet, fasansfullt långt) idag, och jag kom in på mitt första(weeeeii) :D Fick mig dock en rejäl chock när jag såg att dom hade halverat antalet som kom in på den linjen, från 64 till 31. Känns väl lite skönt, men jävligt elakt för alla dom som inte kom in och trodde att dom skulle göra det.
 
Well well, livet är hårt och det är bloggandet också. Så jag säger hejdå för nu vet jag inte vad jag ska skriva mer...
 
En ytterst skämtsam bild jag tog tidigare idag, och kom precis på att jag inte vet vad jag skulle göra utan den självutlösaren. Köp köp köp, om ni inte redan har en sån!
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback