Things you probably did not know about me.
2013-07-10 | 23:58:27

 
Ibland sätter jag på tre låtar samtidigt i mina hörlurar och spelar tills jag inte klarar mer, blir sjukt snurrigt och kaos men känner mig alltid ganska lugn efteråt.
 
När jag är förvirrad eller bara känner att jag behöver en paus från verkligheten brukar jag sätta mig i duschen, vrida upp till högsta vattentryck och varmaste gradantalet och sedan sitta och spola vatten över huvudet tills jag känner att det är okej att återvända till livet.
 
Brukar alltid somna med hörsnäckor i öronen och varje morgon jag vaknar med sladden runt halsen brukar jag tänka att det var tur att jag inte ströps inatt heller.
 
Jag vaknar aldrig på samma sida som jag somnar på, och ja, jag kommer alltid ihåg vilken sida jag ligger på när jag somnar.
 
Jag börjar nysa okonrollerat varje gång jag noppar mina ögonbryn.
 
Jag är extremt rädd för att dö och varje gång jag tänker på det drabbas jag av någon slags brutal ångest och vill bara krypa ihop inuti mig själv och blunda.
 
Finns nog ingen låt som gör mig lyckligare och ledsnare på samma gång är Strawberry Swing av Coldplay. Det finns heller inget band jag älskar mer i hela vida världen.
 
Det finns ingen person som jag hatar mer än mig själv.
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback