Hej månen du var fin ikväll
2013-07-21 | 00:13:11

Ligger i min säng hemma i stan igen, för trött för att orka somna och för trött för att inte göra det. Ligger här och tänker, på allt som jag har och allt som jag inte har, allt som jag vill ha och allt som jag inte vill ha. Allt som jag kommer att få och allt som jag redan har haft.

Jag vill börja gymnasiet nu, nu och nu och nu och nu mer än någonsin. Går runt och tänker på ingenting, och så går jag runt och tänker på Kungsholmen. Jag kom in, jag kom in, jag kom in, och där kommer jag börja och där kommer jag gå. Om en månad har jag genomlevt första skoldagen. Åkt tunnelbana till skolan för första gången i mitt liv, drunknat bland alla af-människor och åkt tunnelbana hem från skolan för första gången i mitt liv.

Jag har bestämt mig: det ska bli början på något nytt. På riktigt, inget jävla trams. Längtar så in i helvete mycket på att få krypa ur det äckliga trånga skinn jag suttit fast i på sista tiden. Får fan klaustrofobi. Jag vill börja om, få en strukturerad vardag igen framförallt, för jag har kommit till en punkt då jag faktiskt tycker att det börjar bli jobbigt att vakna upp på morgonen utan att veta någonting om dagen jag har framför mig. Jag vill få fler vänner, nya vänner, få vänner som är som jag, och det tänker jag få. Det ska bli bra snart, det ska jag se till.

KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback