Här igen
2013-07-05 | 23:16:41

En mycket fin liten låt som har naglat sig fast inuti mitt huvud i typ två dygn.
 
Kom precis på att jag för ett antal timmar sedan lovade Tilia att jag skulle bloggat här innan dagen tagit slut. Och så sitter man här en timme innan midnatt och har inte skrivit ett skit. Bravo!
 
Den senaste veckan har varit full av äventyr, simmat till en "okänd ö" vid hornstull tillsammans med mina vänner, vi lade alla våra saker i tre stora sopsäckar som vi fraktade över till ön på en luftmadrass, där utforskade vi området och fikade. Vi fick en väldigt trevlig dag och gav människorna på torra land ett gott skratt på köpet. Vi har även haft ännu en skräckiskväll och gått på upptäcksfärd i gamla nerlagda järnvägstunnlar på södermalm. Vi överlevde allt, tack gode gud.
 
Igår anlände jag i alla fall till Skåneland igen, mysigt värre men lite småtrist att inte få se en kompis på över två veckor. En paus från allt och alla kan väl dock vara bra, och då uppskattar man väl allt det sociala ännu mer när man kommit tillbaka. Lever med någon slags karlshemsillusion framför ögonen på mig nuförtiden. Jag vet att jag om 17 dagar kommer få befinna mig där på läger igen, en lite sådär småblaskig bild som är sådär pirrigt underbar att det bara är för bra för att vara sant, som att jag inte riktigt vågar tro på det.
 
Idag har jag inte gjort ett skit, suttit framför datorn i stort sett hela dagen, lyssnat roliga podcasts och gjort designer och stallplaner till s.s som jag lite småpinsamt nog har börjat smånörda igen. Men till mitt försvar har jag fått någon slags inflammation i min ena hälsena vilket enligt mig är en helt okej ursäkt till att vara en nolifer.
 
 
 
 
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback