En natt i juli
2013-07-15 | 00:46:26

Tycker att det är dags för mig att ta tummen ur röven och ge min egen blogg lite hyffsad uppdatering, för det är förfärligt deppigt hur tom och tråkig den står. Ny bloggdesign ska jag kanske ta och fixa, även fast jag verkligen tycker om den jag har nu. Meeen lite somrig färg tycker jag kan behövas, nu när det för en gångs skull är sommar.
 
De senaste dagarna har jag gjort precis ingenting, hängt med bestis photoshop och dansat soldansen inombords varje morgon för att det fruktansvärt dåliga vädret som denna lågtrycksommar bjudit oss på ska försvinna. Resultat = nada.
 
Har inte klickat en enda bild(med systemisen obs) sen jag kom hit till Skåne igen, känns ju lagom deppigt. Men har väl inte sett någonting fotovärt.
 
Vi har köpt en cykel! Wooh. Dock bara en än så länge, more to come I guess, och jag cyklar helst inte iväg lite sådär lonely på okänd mark så jag har hållit mig i stillhet inomhus eller i extrema fall tagit en bensträckare på tomten.
 
Imorgon drar vi till Köpenhamn över dan, wooh nr. 2! Trevlans asså.
 
Önskar så himla mycket att jag hade lite roliga grejer att dela med mig av men men, nu är det som det är och mina tråkiga inlägg fortsätter i oändlighet.
 
Dagen till ära har jag gjort ett litet collagemed litet smått och gott från de senaste dygnen. Enjoy.
 
1. En sån här hojj ska jag helt klar rulla fram på när jag blivit vuxen. 2. Cool bil. 3. Ritade lite GoT. 4. Mitt öga var väldigt gönt här. 4. The one and only armbandsbränna har börjat återvända. 5. Tror ni fattar. 6. Mysig strand som jag inte förstår varför jag tog kort på. 7. Najsig frulle såhär på landet. 8. Besökte Danmark. 9. Tyckte att mina ben såg bruna ut, tog kort, sen gick jag ner för trappan och insåg att så inte var fallet.
 
Tjarråååå.
Kommentarer
Jessika

du är saknaad, koom hem! ♥

2013-07-16 @ 12:51:59
URL: http://iamjessikah.blogg.se/
Anonym

Är det du som ritat den där teckning?

Svar: Ja det är det :)
siggination.blogg.se

2013-07-22 @ 03:44:17Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback