Kan inte hjälpa det, men just nu finns det inget ställe jag tycker bättre om att vara på än här
2013-07-30 | 23:33:34

Home again
2013-07-28 | 13:52:10

Hej hej alla. Igår kom jag hem från världens absolut bästa ställe, jag hade en sådan otroligt fin vecka och tiden gick sanslöst fort. Har fortfarande inte riktigt förstått att det är slut på riktigt. Som vanligt efter en sådan här upplevelse vet jag inte var jag ska börja någonstans, vad ska jag berätta och vad ska jag inte berätta? Allt är ett enda virrvarr av underbara minnen och jag får inte fram något vettigt. Kan i alla fall berätta att jag fick Kajsa Kavat i år igen! Lyckades ramla av två gånger och är faktiskt riktigt stolt över mig själv då vi hoppade en oxer på nästan 1 meter haha. Jag, Tilia, Ingrid och Alice bodde i hönshuset med fyra andra tjejer, och vi red i grupp 1 med fyra andra tjejer. Jag har även bränt sönder mina armar, fotat över 1000 bilder, vaknat klockan 7 varje morgon, förätit mig på godis och freeway läsk osv osv. Jag har som varje år gjort en film om vårt läger, så jag låter den tala för sig själv.
 

En dag kvar
2013-07-21 | 15:27:42

Om en ynka dag befinner jag mig på ett av universums typ absolut bästa ställen. Jag får träffa vänner som jag inte sett på nästan ett år, jag får sitta på en hästrygg och göra en av de saker jag tycker bäst om i en hel vecka, jag får åka bort till ett ställe där jag kan släppa allt annat och i några dagar få glömma bort att det finns en värld utanför de där skogarna, jag får vara på ett ställe som gör mig glad ända in i själen och på riktigt få känna mig som världens lyckligaste människa under en kort tid.
 
Det är slit och släp, rödbrända armar, upprivna knän, leriga skor, smutsigt hår, trängingsvärk, genomsvettiga kläder, blåsor på händerna, blåmärken, skoskav osv osv, och inte minst en sådan enorm sorg varje gång man anländer hem och tvingas inse att magin är över. Men det är helt klart värt det om och om igen, för jag får vara med om några magiska dagar som jag kan leva på om och om och tusen gånger igen och som gör mitt år komplett. Jag vill bara vara där jämt och att det ska vara sommar jämt och jag vågar inte ens tänka på att det kommer ta slut någon gång.
 
 

Hej månen du var fin ikväll
2013-07-21 | 00:13:11

Ligger i min säng hemma i stan igen, för trött för att orka somna och för trött för att inte göra det. Ligger här och tänker, på allt som jag har och allt som jag inte har, allt som jag vill ha och allt som jag inte vill ha. Allt som jag kommer att få och allt som jag redan har haft.

Jag vill börja gymnasiet nu, nu och nu och nu och nu mer än någonsin. Går runt och tänker på ingenting, och så går jag runt och tänker på Kungsholmen. Jag kom in, jag kom in, jag kom in, och där kommer jag börja och där kommer jag gå. Om en månad har jag genomlevt första skoldagen. Åkt tunnelbana till skolan för första gången i mitt liv, drunknat bland alla af-människor och åkt tunnelbana hem från skolan för första gången i mitt liv.

Jag har bestämt mig: det ska bli början på något nytt. På riktigt, inget jävla trams. Längtar så in i helvete mycket på att få krypa ur det äckliga trånga skinn jag suttit fast i på sista tiden. Får fan klaustrofobi. Jag vill börja om, få en strukturerad vardag igen framförallt, för jag har kommit till en punkt då jag faktiskt tycker att det börjar bli jobbigt att vakna upp på morgonen utan att veta någonting om dagen jag har framför mig. Jag vill få fler vänner, nya vänner, få vänner som är som jag, och det tänker jag få. Det ska bli bra snart, det ska jag se till.

En natt i juli
2013-07-15 | 00:46:26

Tycker att det är dags för mig att ta tummen ur röven och ge min egen blogg lite hyffsad uppdatering, för det är förfärligt deppigt hur tom och tråkig den står. Ny bloggdesign ska jag kanske ta och fixa, även fast jag verkligen tycker om den jag har nu. Meeen lite somrig färg tycker jag kan behövas, nu när det för en gångs skull är sommar.
 
De senaste dagarna har jag gjort precis ingenting, hängt med bestis photoshop och dansat soldansen inombords varje morgon för att det fruktansvärt dåliga vädret som denna lågtrycksommar bjudit oss på ska försvinna. Resultat = nada.
 
Har inte klickat en enda bild(med systemisen obs) sen jag kom hit till Skåne igen, känns ju lagom deppigt. Men har väl inte sett någonting fotovärt.
 
Vi har köpt en cykel! Wooh. Dock bara en än så länge, more to come I guess, och jag cyklar helst inte iväg lite sådär lonely på okänd mark så jag har hållit mig i stillhet inomhus eller i extrema fall tagit en bensträckare på tomten.
 
Imorgon drar vi till Köpenhamn över dan, wooh nr. 2! Trevlans asså.
 
Önskar så himla mycket att jag hade lite roliga grejer att dela med mig av men men, nu är det som det är och mina tråkiga inlägg fortsätter i oändlighet.
 
Dagen till ära har jag gjort ett litet collagemed litet smått och gott från de senaste dygnen. Enjoy.
 
1. En sån här hojj ska jag helt klar rulla fram på när jag blivit vuxen. 2. Cool bil. 3. Ritade lite GoT. 4. Mitt öga var väldigt gönt här. 4. The one and only armbandsbränna har börjat återvända. 5. Tror ni fattar. 6. Mysig strand som jag inte förstår varför jag tog kort på. 7. Najsig frulle såhär på landet. 8. Besökte Danmark. 9. Tyckte att mina ben såg bruna ut, tog kort, sen gick jag ner för trappan och insåg att så inte var fallet.
 
Tjarråååå.

Things you probably did not know about me.
2013-07-10 | 23:58:27

 
Ibland sätter jag på tre låtar samtidigt i mina hörlurar och spelar tills jag inte klarar mer, blir sjukt snurrigt och kaos men känner mig alltid ganska lugn efteråt.
 
När jag är förvirrad eller bara känner att jag behöver en paus från verkligheten brukar jag sätta mig i duschen, vrida upp till högsta vattentryck och varmaste gradantalet och sedan sitta och spola vatten över huvudet tills jag känner att det är okej att återvända till livet.
 
Brukar alltid somna med hörsnäckor i öronen och varje morgon jag vaknar med sladden runt halsen brukar jag tänka att det var tur att jag inte ströps inatt heller.
 
Jag vaknar aldrig på samma sida som jag somnar på, och ja, jag kommer alltid ihåg vilken sida jag ligger på när jag somnar.
 
Jag börjar nysa okonrollerat varje gång jag noppar mina ögonbryn.
 
Jag är extremt rädd för att dö och varje gång jag tänker på det drabbas jag av någon slags brutal ångest och vill bara krypa ihop inuti mig själv och blunda.
 
Finns nog ingen låt som gör mig lyckligare och ledsnare på samma gång är Strawberry Swing av Coldplay. Det finns heller inget band jag älskar mer i hela vida världen.
 
Det finns ingen person som jag hatar mer än mig själv.

Här igen
2013-07-05 | 23:16:41

En mycket fin liten låt som har naglat sig fast inuti mitt huvud i typ två dygn.
 
Kom precis på att jag för ett antal timmar sedan lovade Tilia att jag skulle bloggat här innan dagen tagit slut. Och så sitter man här en timme innan midnatt och har inte skrivit ett skit. Bravo!
 
Den senaste veckan har varit full av äventyr, simmat till en "okänd ö" vid hornstull tillsammans med mina vänner, vi lade alla våra saker i tre stora sopsäckar som vi fraktade över till ön på en luftmadrass, där utforskade vi området och fikade. Vi fick en väldigt trevlig dag och gav människorna på torra land ett gott skratt på köpet. Vi har även haft ännu en skräckiskväll och gått på upptäcksfärd i gamla nerlagda järnvägstunnlar på södermalm. Vi överlevde allt, tack gode gud.
 
Igår anlände jag i alla fall till Skåneland igen, mysigt värre men lite småtrist att inte få se en kompis på över två veckor. En paus från allt och alla kan väl dock vara bra, och då uppskattar man väl allt det sociala ännu mer när man kommit tillbaka. Lever med någon slags karlshemsillusion framför ögonen på mig nuförtiden. Jag vet att jag om 17 dagar kommer få befinna mig där på läger igen, en lite sådär småblaskig bild som är sådär pirrigt underbar att det bara är för bra för att vara sant, som att jag inte riktigt vågar tro på det.
 
Idag har jag inte gjort ett skit, suttit framför datorn i stort sett hela dagen, lyssnat roliga podcasts och gjort designer och stallplaner till s.s som jag lite småpinsamt nog har börjat smånörda igen. Men till mitt försvar har jag fått någon slags inflammation i min ena hälsena vilket enligt mig är en helt okej ursäkt till att vara en nolifer.