Skitdag
2013-01-10 | 21:31:41

Tjenamors. Skolan började i tisdags och det känns faktiskt rätt bra, jag ska verkligen skärpa till mig denna termin och inte lämna in en endaste läxa försent! Börjar oftast plugga till proven ca två dagar innan och trots det har jag faktiskt lyckats rätt bra, men ska jag nå mitt mål med A i alla ämnen måste jag nog ändra lite på mina vanor hehe...
 
Den här dagen har varit, som rukbriken säger, en riktig skitdag. Vi började med gymnastik klockan åtta på morgonen, det var asjobbigt och jag fick springa vad som kändes som 718293 varv på evighetsstafetten eftersom jag var sist kvar i mitt lag i slutet, men det var ju lite kul ändå.
 
Jag drabbades av ett migränanfall lektionen innan lunch och mina ögon blev sådär cp som varenda gång jag får migrän. Det börjar med att det blir svårt att fokusera blicken på något, sen efter ett litet tag blir det svårt att tyda omgivningen och ansiktsformer och sådant flyter runt och hamnar huller om buller. Efter ett tag kommer blixtrarna, det är som ett band i mitten liten snett till höger i synfältet som flimrar och byter färg och det går knappt att se någonting begripligt pågrund av att man inte kan fokusera blicken någonstans, det är så obehagligt att man nästan vill spy. Vi skulle läsa två korta texter på engelskan och jag kunde knappt tyda orden, fick fundera på varje ord i ungefär 5-10 sekunder innan jag kom på vad det var. Det håller på i ungefär en halvtimme varje gång..
 
Så i alla fall, jag gick hem från skolan efter lunch(var ju hungrig haha), och var nära att halka flera gånger påvägen hem, och ändå är det så kort bit att det typ tar 1 minut för mig att gå hem från skolan. Men jag var ju såklart tvungen att skynda mig lite extra när jag fick syn på porten och så låg jag plötsligt på marken... Hade lust att bara börja skrika och gråta, vilket jag naturligtvis inte kunde göra mitt på gatan, eftersom det gjorde så förbannat ont(och fortfarande gör). Men jag tog mig haltande upp, det är ju liksom lite pinsamt att ligga där mitt på gatan längre än man behöver haha. Har ju varit på lagom bra humör sen jag kom hem, men som tur var släppte huvudvärken efter några alvedon.
 
Och som grädden på moset fick jag reda på att vårt nationella prov i NO kommer att vara i fysik. great.
 
Blir bara  surare och surare ju mer jag skriver så jag slutar nog nu haha. Adios amigos!
 
Känner mig ungefär såhär.
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback