Sju saker ni kanske inte visste om mig.
2013-01-05 | 21:18:32

- Jag tycker att chips är sjukt äckligt. Jag har inte käkat chips sen jag gick i fyran, förutom nåt enstaka bara för att testa hur det smakar några år senare haha.. Enda formen jag gillar chips i är väl pommes frites(om det räknas) och nacho chips.. Annars blä!
 
- Jag skriver ständigt nya "deepshit"blogginlägg som bara hamnar i utkast, är för feg för att posta dem helt enkelt. Eller för att jag är osäker på om det jag skrivit verkligen är vad jag tycker.
 
- Jag är så osmart varje gång jag är ledsen, sätter på sorglig musik som bara gör mig ännu ledsnare haha...
 
- Jag har en burk på en hylla i mitt rum, däri ligger en liten repstump indränkt i torkad tjära. Ibland öppnar jag locket och stoppar näsan i burken och doften gör mig alltid helt varm i hjärat. Den luktar precis som sjöboden på mitt gamla landaställe i skärgården där jag tillbringade mina barndomssomrar, och den påminner mig om gamla goda tider.
 
- Jag har fortfarande inte ätit upp all choklad i min julkalender...
 
- När jag blir stor vill jag nog antingen bli astronom, veterinär, militär, arkeolog eller skådespelerska. Och jag har såklart ingen aning om vad jag vill mest. Fast jag kommer väl säkert ändra mig 1000 gånger till.
 
- Jag får ont i mina naglar om jag inte har nagellack på, nån konstig inbillning. Och jag får jätteont i mina tänder och hela munnen när jag springer fort och det är kallt ute. Inte ilningar utan nån annan konstig skit, asskumt och asirriterande.
 
 
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback