Här var det lite tomt...
2013-02-23 | 19:46:00

Hallå hallå. Ledsen för tomheten men senaste veckan har varit full av snurrigheter, men mestadels riktigt bra sådana. Hade bland annat en riktigt mysig aspirantträff i tisdags, skaffat en fin tavla till mitt rum, fick reda på att jag fick alla rätt på svenska nationella läsdelen vilket känns helt jävla sjukt, hittade en otroligt fin skiva på spotify som jag inte kan få nog av, köpt fem nya tröjor till mig själv igår + ett par jeans och en 18-års present till min syrra, men bäst av allt är att jag åker till Idre i morgon med konfan. Har dock dragit på mig en rejäl förkylning lagom till avfärden, så den ångestfyllda dagen har spenderats sörjande i sängen utan att försöka tänka allt för mycket på högen med läxor som jag borde ha gjort. Gjorde faktiskt en fysikfråga, sen gav jag upp. Kan tillägga att jag skrev av facit.
 
Men nä, nu ska jag väl stoppa ner de kvarvarande punkterna på packlistan i väskan, sätta på peppmusiken för imorgon åker jag ju faktiskt till en av mina favoritplatser. Och sjuk eller inte, det ska bli grymt. Får väl också hoppas på att ett mirakel inträffar under natten och att jag vaknar upp imorgon frisk som en jagvetintevad. Ha ett skitbra sportlov allesammans, för det ska jag ha!
 
För trots att jag vet hur mycket jobbigt som kommer att vänta på mig när jag kommer hem, nationella prov och intagningsprov till gymnasiet m.m, så vet jag att den här resan kommer att göra mig lycklig många veckor framåt. Och det är helt klart värt det..
 
 
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback