Aspirantlägret
2013-02-03 | 20:41:10

Hej igen! I fredags blev jag frisk och gick tillbaka in i vardagen och alla rutiner, men hur många gånger jag än funderade på det hann jag aldrig skriva ett inlägg om att jag åkte på läger, igen. Det var fre-sön med konfan den här gången, aspirantläger någonstans långt ute på ekerö.
 
Det var nog det lärorikaste lägret jag varit på hittils, fick så otroligt mycket kunskap och tankeställare om hur man ska vara en bra ledare och uppföra sig m.m. Vi blev  t.ex. indelade i grupper som vi skulle göra lekpass med, mediterade och målade från vårt undermedvetna, skriksjöng fult i rummet utan en aning om att ledarna hade möte utanför, såg på skräckfilm ihopträngda framför en iPad mitt på ljusa dan, hade andakt i kapellet, och jag lärde faktiskt känna en bunt nya personer åtminstone lite bättre.
 
Det var en fin helg, precis som varenda konfaläger. Och jag tycker att det är så underbart att umgås med alla dessa personer. Men om tre veckor är det dags för Idre och jag kan knappt förstå att jag snart ska dit igen..... ♥
 
 
Hört denna hela helgen:
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback