Oh wow that's so deep
2013-08-29 | 23:20:40

Hejsan bloggis, och bloggläsare om det nu finns några. (Känner mig nu tvungen att berätta att jag känner mig pyttelite rädd när jag tänker på att folk faktiskt läser det jag skriver).

Har i alla fall haft en skitbra vecka! Det började med internat med klassen i måndags, vi lekte, badade(!!!!!!!), lägereldade, sjöng en massa och lärde oss fruktansvärt löjliga danser som jag dör lite av att bara tänka på. Men vi hade väldigt roligt och det är ju det vi kom dit för! (Tror jag).

Så kom vi hem i tisdags, planerade karneval igår och jag i princip skrattade mig igenom hela den här dagen. Kanske beror på att vi jobbade med bråktal idag på matten vilket ibland känns som det enda jag kan. Ooooch fick just reda på temat på insparksfesten och ni anar inte lättnaden jag känner just nu efter att a hört rykten om annat oroväckande...

Har sovmorgon imorgon till 0950 så ska nu alltså lyssna på lite fin musik innan jag förflyttar mig till ett mer omedvetet stadium, så avslutar härmed dagens uppdatering med några fina bilder. Hej.KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback