Går det för fort eller är jag bara efterbliven?
2013-08-13 | 01:39:13

Hej. De senaste dagarna sen jag kom hem från Skåne har jag verkligen inte gjort något vettigt över huvud taget. Jag fikade med några tjejkompisar i onsdags men utöver det har jag mest varit hemma och kollat på True Blood, typ varje dag. Legat uppe halva nätterna och stirrat upp i mitt tak, försökt komma fram till saker utan att egentligen veta vad. Men idag kom jag faktiskt ut och hade ännu en skräckiskväll med massa godis tillsammans med några vänner, behövdes.
 
Det är höst. Jag tycker det oavsett om det bara är mitten av augusti och fortfarande sommarlov. Det är kallt, det blir mörkare fortare, det är mörka färger i skylfönstrena, det luktar höst och det känns som höst. Och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det känns som att det bara var några få veckor sedan vi var på klassresa, ändå var det i slutet av maj och om en vecka börjar jag gymnasiet. Vad har hänt? Varför går tiden så mycket fortare när man fär en gångs skull vill att den ska gå långsamt? För första gången i mitt liv känns sommarlovet inte som ett lov, utan bara en kort liten andningspaus mellan terminerna. Det är ganska sorgligt.
 
Idag fick jag mitt brev från Kungsholmen. En. Vecka. Kvar. Sen gäller det. Allvarligt? Ska JAG börja gymnasiet? Nu? Jag ställer mig frågan hur jag kom hit och jag har ingen aning. Men det känns väldigt otroligt skitbra. Bra bra bra känns det, så in i helvete. Nu vänder jag blad på riktigt, börjar på ett nytt kapitel som förhoppningsvis kommer slå det gamla med mycket mer än bara hästlängder. Kanske är det nu jag kan bli lycklig på riktigt. Hoppas kan man ju i alla fall.
 
Har nog dessutom tillslut kommit fram till vad jag vill göra i höst med alla mina aktiviteter. Jag har en plan som någonstans i min fantasi kommer att fungera, och långt inuti mig känner jag att jag vill och att jag gör rätt.
 
Det känns som att allting kommer bli så bra nu till hösten, och förhoppningsvis är det mycket mer än bara en känsla :). Men hejdå so long så ses vi någon annan gång.
 
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback