De sista timmarna
2013-08-19 | 00:57:00

Hallå människor! De senaste dygnen har varit rätt trevliga. I fredags skulle alltså jag, Stina. Jessika, Rebecca, Emma, Lukas, Niklas, Filip och Stefan äntligen genomföra tältningen vi har pratat om hela sommaren. Efter mycket om och men slutade det med att vi slog upp tälten på Emmas tomt i hennes kolonilott, vi levde verkligen ett vildmarksliv! Eller inte, men det var mycket praktiskt och mysigt att sitta i en stuga istället för i en mörk skog. Vi käkade pizza, snackade om allt och alla samt vräkte i oss godis, kakor och cheeseballs. Vi gick också på flera äventyr i den mörka skogen och hamnade tillslut i våra sovsäckar i tälten runt klockan 6. Jag sov bara två timmar, men har i alla fall sovit i tält för första gången i mitt liv! Sen gick vi upp, åt frukost och jag, Emma, Lukas och Filip spelade kort i vad som kändes som hundra år medan de andra låg kvar i tältet och dog. Sen åkte vi hem runt 15-tiden.
 
När jag kommit hem var jag faktiskt inte så trött som jag trodde. Jag stannade uppe och kollade på midnattsloppet som bland anant går förbi utanför våra vardagsrumsfönster, alltid riktigt roligt att se alla som är utklädda! Även fast det var ovanligt få sådana i år :(. Jag sov 14 timmar och idag har jag varit hemma, bakat kladdkaka och kollat på TV. Imorgon ska jag ut och prova klädlyckan igen, kaske kommer hem med ett och annat plagg ändå. Och sedan börjar skolan 09.00 på tisdag. Dör lite av nervositet men jag försöker att förtränga det nu de sista timmarna av sommarlovet.
 
Känns faktiskt lite coolt att man kan få till detta med hjälp av endast en penna(sitter som berget). Har en bra tröja på mig dessutom.
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback