Mot Skåne
2012-10-29 | 20:51:49

Tjenare Tjenare. Sitter just nu på tåget ner mot Skåne där jag ska stanna till på fredag, vi har nämligen köpt ett nytt sommarhus där som jag nu alltså får se för första gången, spännande! Tåget är dock en timme försenat, är inte förvånad egentligen. Tur då att man har bunkrat upp med läsk och massa godis. Datorn och kameran är nerpackad så några fina bilder kanske det blir om man har tur...


Primadonna
2012-10-28 | 18:27:00

Idag åkte jag till stallet och red min lektion, har inte varit där på en månad faktiskt haha. Dock kom jag på i Alvik att jag hade glömt nyckeln till mitt skåp hemma och det fanns inte tid att åka hem igen. Fick lite smått panik men lyckades tillslut hitta en annan av Coco's skötare, så jag kom in i skåpet som tur var! Fick rida Primadonna för första gången, en stor och mörkbrun häst, och det gick så otroligt bra! Hon gick som en klocka hela lektionen ända från det första travsteget. När vi galloperade i slutet blev hon dock väldigt het och drog gärna iväg lite och då tappade jag lätt allt när jag skulle försöka få henne att lugna sig. Men bortsett från det var det riktigt härligt!
 
Nu vill jag ha jul och snö (gammal bild)

Kär
2012-10-27 | 17:41:00

Dessa smaskingar är äntligen mina! Helt gudomligt kär i dom. Dr Martens är såklart märket, 1399:- på Scorett, nu behöver jag inte nya skor på väldigt länge.

Mys på kvarsittningen utan kvarsittning
2012-10-25 | 00:08:50

Idag(igår) hade vi typ FN-firande i skolan, som varenda jävla år. Onajs men egentligen jävligt jättenajs om man kan sitta och plugga till fysikprovet i en timme istället, och i en kyrka dessutom, kan ju liksom inte vara fel hah. Slutade 14.15 då det inte var någon slöjd denna vecka så jag var på kvarsittningen till klockan 16. Haha eller okej det var ingen kvarsittning men jag Nelly, Jessika, Linda och Niklas stanna kvar på "kvarsittningstiden" för att räkna matte. Det var nog den mysigaste skoldagen jag haft på mycket länge, vi satt i hemkunskapen, snodde saft och gamla kakor och byggde en sån där pyramid av glas så att det skulle rinna ner lite snyggt i alla glas. Den ramlade. Men kul var det.
När jag kom hem satte jag mig och räknade en läxa till plus två fysikläxor och övade på samhällsprovet. Effektiv tjej nöjd och glad! heho
 

Shit
2012-10-21 | 23:28:00

Hej. Har loggat in här flera gånger varje dag den senaste veckan för att bara sitta och stirra på tangentbordet tills jag inser att jag inte kommer kunna få ut någonting och helt enkelt bara stänger ner skiten. Men nu tyckte jag att det skulle vara dags med en liten uppdatering.
 
Jag har varit sjuk hela veckan, fick någon skit på lägret såklart. Jag förstår inte vad det är för förbannelse som drabbat mig som gör att alla virus jag får helt enkelt aldrig kan släppa taget. Jag är exakt lika sjuk som jag var i tisdags och ändå har jag varit hemma och inte gjort någonting annat än kollat på true blood i flera dagar. Hoppade till och med över min ridlektion idag, se där.
 
Har tre stycken prov nu i veckan och jag orkar knappt öppna böckerna, det blir som att varje gång jag är hemma från skolan i mer än två dagar bestämmer sig min hjärna för att stänga av och jag tappar liksom greppet lite om allting. Störande och påfrestande som fan. Men om en vecka är det ju i alla fall dags för det efterlängtade höstlovet som faktiskt spenderas i Skåne, dessvärre tar ju inte plugget slut för det. Sen blir det ju inte heller bättre för att alla mina tankar om gymnasielinjer och skolor plötsligt har släppt och att jag står kluven mellan vad som känns som oändligt många val och jag har ingen aning om hur jag någonsin ska kunna bestämma mig för herregud vad tiden bara försvinner under fötterna på mig. Det är visserligen några månader kvar men jag är fan vilse.
 
Copyright ©
 

Förnyelse
2012-10-14 | 22:39:57

 
Ändrade om bland bilderna i headern och gjorde det lite höstigare typ, hatade nämligen den förra. Denna får duga tills vidare! Tryck F5 om den inte syns.

Jag är hemma - gladare, segare och dödare än nånsin(typ)
2012-10-14 | 17:50:02

Helgen har varit underbar. Kall, rolig och full med lek osv. Mc Donald's veckan var fett najs också, saknar det väldigt och det känns otroligt jobbigt att behöva påminnas om allt plugg jag inte har gjort eller kunnat göra pga trötthet och brist på info. As mysigt avslut på veckan i alla fall med härliga människor på barnens ö.
 
 

Donken!
2012-10-09 | 20:00:00

Tjenare tjenare alla människor. Håller ju på att praoa på Mc Donalds denna veckan och det är verkligen hur kul som helst! Alla kände igen mig från i våras och det underlättar väldigt mycket, så nu får jag nästan bara göra roliga saker :). Stog vid läsken hela lucnhruschen och det var minst sagt stressigt, men roligt roligt. Är dock helt död när jag kommer hem på dagarna så har ingen aning om hur jag ska orka trycka in något plugg denna vecka, men det får la lösa sig... på nåt sätt. Känner att jag kommer sakna donken lite sedan när praoen är över, börjar liksom trivas att springa runt där haha...
 
 
 
 

Fiskmässan
2012-10-07 | 23:17:00

Mitt solo gick väl så dåligt det någonsin kunnat göra, vet inte vad som hände.. allt satt så bra på repen osv men sen hade jag tydligen glömt bort hur man sjunger för det lät u s e l t. Nu är jag arg på mig själv, ledsen och besviken. Men annars var det roligt, förutom att orkestern spelade fel ibland och det blev lite kaos.
Sen drog vi till KU som var väldigt mysigt och roligt, vi var snälla och gjorde en snabbspolning av fiskmässan för dom också, otroligt roligt.
 
Nu ska jag dö lite pga min sång, men annars var det kul. Jag älskar mina vänner!
 
Fishmafia.

Pimp my fish
2012-10-06 | 20:49:00

Orkade inte sy en ny fisk, så min gamla fick sig en paljett-makeover istället. Han ska hete Yolo.
 
Idag var det övning igen på fiskmässan, det sitter väl rätt bra nu och är inte nervös alls! :) Imorgon är det genrep i princip hela dan, kul kul. Gick även en sväng till gina och köpte två nya tröjor som jag gillar ruskigt mycket, bild får ni väl imorgon eller nåt. Nästa vecka är det prao, ska befinna mig på Mc Donalds med Stina. Och på fredag är det konfaläger!!! Det var brist på konfirmander i år så dom tog in 35 apsiranter och ledare istället, så grymt naaajs! Det flyter på.. :)
 
Min swag-fisk.
 
 

Ursäktar
2012-10-05 | 22:59:30

Förlåt för min frånvaro men har haft fullt upp se senaste dagarna med plugg, körövningar osv. Igår satt jag med läxor ända till klockan 1 på natten så jag har liksom inte hunnit med så mycket annat. Vår klass börjar sakta bli som förut nu, verkligen en lättnad. Och jag ångrade mig, vill inte börja gymnasiet längre! Haha...svårt det kan vara.
 
Vi har fiskmässa på söndag, kul men lite töntigt. Alldeles utmärkt timing att ridningen är inställd pga tävlingar just då! Vi har börjat spåna på vår pjäs på teatern, Coraline ska det bli! Så hela veckans teaterträff kollade vi på film och åt godis, väldigt trevligt :) Och idag såg jag filmen Ted på bio med Rebecca, Nathalie, Emma, Jessika, Gaston och Henning, också väldigt trevligt.
 
 
Veckans underhållning: hänga skohorn på folks luvor och se hur lång tid det tar för folk att märka det.
Lättroad haha...
 

Vad finns det att säga..
2012-10-01 | 22:03:10

Min ispiration är på noll just nu, humöret också och lusten till typ allt. Mega trött på ridksolan, trött på regnet, trött på att gå hem varje dag och sätta mig med plugg. Skolan är jobbig, allt med den. Kaos i klassen, allt har bara splittrats sönder.. lång fast egentligen väldigt kort historia. Längtar bort därifrån, längtar till att få börja på gymnasitet i en helt ny skola, nytt folk, omstart liksom.
 
Nu mer än någonsin längtar jag till de där alldeles magiska stunderna som kommer några gånger om året, som jag har varit med om mer än en gång men som aldrig sluta vara sådär alldeles speciella och lyckorusframkallande. T.ex. när vi tågar in i den mörka kyrkan till Bered en väg med levande ljus i händerna på adventskonserterna, när vi lussar i skrapan, när vi stannar med bussen påväg till Orsa för att handla på Willys vid dalahästen och alla kutar så fort de kan för att hinna köpa massa godis. Och just nu kommer jag inte på mer,em det var i alla fall lite.
 
Kan ju passa på att dela med mig av min droglåt för tillfället, även fast jag redan spelat sönder den, men vet inte vad jag annars ska fylla ut med.