Snart är det ju jul <3
2012-11-19 | 22:04:00

Somliga personer, *host* Tilia, slutar aldrig tjata om att jag ska blogga, så jag tänkte att jag väl skulle fylla ut min content med detta fruktansvärt tråkiga inlägg om min fruktansvärt tråkiga vardag. Nej men Hej.
Min skoltid, fritid och all annan tid ägnas nu för tiden åt plugg, plugg och plugg. Har ärligt talat knappt tid med någonting annat, och till alla dom som sa att 8:an var värre än 9:an: Bullshit. Så när jag inte sitter med näsan i skolböcker, läser jag andra böcker så som Liftarens Guide till galaxen(konstig bok alltså) eller läser andra bloggar och glömmer liksom bort min egen. Just det, nu slog det mig, jag såg Breaking Dawn part 2 i fredags med några fina vänner och herregud den var grym. Och så hoppade vi på ridskolan igår och det gick väl helt OK.
 
Vi i nian ska anordna en fest i min skola för de mindre klasserna i december och vårt tema är Tv & Film. Har planerat att klä ut mig till Sally från Nightmare before Christmas. Blir riktigt spännande att måla hela fejset grönblått, och så måste jag köpa en peruk hmm..
 
Vår skola kaosar annars som vanligt. Lärare blir gravida och blabla. Vi får en ny rektor imorgon. IGEN! Jag svimmar av arghet, även fast jag inte är förvånad. Det går utför och på torsdag ska vi till gymnasiemässan och jag har som vanligt inte en jävla aning om vad jag ska välja. Ajöss!
 
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback