Linden klättrar i trädet
2012-03-27 | 21:35:57


En bild på Tilia, helt enkelt.

25:e Mars
2012-03-25 | 16:03:16

Fick Sunny på ridningen igen, som jag ville hehe. Det gick väl hyffsat, vi övade på skänkelvikningar och det är nog det som jag är sämst på med hela ridningen, så det var inte så roligt. Men det är ju bara att öva på! Tilia var där och fotade också :)

Och ja, jag vet att tiedemantygeln är extremt stor, men det var den minsta som fanns.

Technomässan
2012-03-24 | 22:05:03

Idag var jag först en snabbis på öppet hus i skolan, det var lika tråkigt som vanligt och ovanligt lite folk. Sedan strax före 17 mötte jag You vid hornstull och vi gick till högalidskyrkan eftersom det var massa saker som hände där idag. Sen började technomässan kl 19, vi träffade även Niva där, och sen efter mässan kom Danny och sjöng några låtar. Det var väl allt. Jag har haft en trevlig dag :)

Snipp snapp slut
2012-03-23 | 16:59:23

Jahapp. Då var praoen för 8:an avklarad då. Buhuhuhu........
Alltså det är helt sjukt hur mycket man kan ändra sig under en vecka, i måndags tyckte jag att det var jätte jobbigt på Mc Donalds för jag fattade inte ett skit, idag tycker jag att det är jätte jobbigt att behöva gå där ifrån. Funderar starkt på om jag ska praoa där i 9:an också så har jag större chans att få sommarjobb också. Det var jätte många som sa "kom tillbaka när du är 16 så får du säkert jobb!". Det var verkligen varit jätteroligt också nu de sista dagarna när jag har lärt mig var allting är och hur det funkar och inte behöver vara rädd föd att göra fel osv. Och många har berömt mig för att jag har varit snabb och duktig osv. Det var faktiskt grymt grymt grymt kul!


Och just det, använde mina fina, fortfarande väldigt vita, palladium för första gången för i år, och det kändes bara så himla bra i hela kroppen, som att det äntligen är vår på riktigt. Jag fattar inte vad, men något skumt är det med de där skorna..

Mc Donaldzzz
2012-03-22 | 18:25:46

Det var jätte roligt på Mc Donalds idag, igår också. Trivs faktiskt ganska bra där nu när man har lärt sig var allting finns och liksom kommit in i det så man slipper fråga hela tiden. Fick göra ungefär samma saker som de andra dagarna, putsa alla stålytor, moppa golven, göra sallader, fylla på varor i kylen i kassan, diska brickor osv osv. Men det är ganska trevligt! :)

Och förresten, jag tar tillbaka det där jag sa om att jag saknade skolan!

Ketchup
2012-03-20 | 19:48:17

Hej. Dagen på Mc Donalds började jätte bra, det var mycket roligare idag ända fram till lunch.
Det hela började med att jag fick i uppdrag att åka och hämta en kartong ketchup vid Mc Doanlds mariatorget, konstigt tyckte jag eftersom jag aldrig i mitt liv sett ett Mc Donalds där. Men jag fick en lapp med telefonnummer och vägbeskrivningen: Tunnelbana Mariatorget, Hornsgatan. Så jag åkte till Mariatorget och Mc Donalds låg mycket riktigt ca 500 meter bort, alltså inte alls precis vid uppgången som jag fått förklarat, och jag fick en lång bit att gå i onödan. Men jag kom ju fram till Mc Donalds och berättade var jag kom ifrån och att jag skulle hämta en kartong ketchup. Och det jag får uppslängt på disken är en kartong ungefär lika stor ovanifrån som ett A4, och den väger 15kg. Jag ska alltså bära den i famnen och jag har inte fått någon kasse eller kärra eller någonting. Jag går ungefär 10 meter och sen orkarjag verkligen inte mer. Jag blir tvungen att ställa ner kartongen på närmsta bänk och håller på så tills jag kommit ungefär 100 meter och mina armar skakar av ansträngning.

Jag har då ställt kartongen på ett elskåp och ringer till Mc Donalds slussen. Jag säger att jag är på hornsgatan och har hämtat kartongen men jag orkar inte bära och vet inte riktigt vad jag ska göra. De förstår inte var någonstans jag är men de säger att de ska skicka en annan äldre praktikant som ska hjälpa mig. Jag får prata med honom i telefon och han frågar om jag inte kan ta mig till närmsta tunnelbanestation så kan vi mötas där. Men det var ju typ det dummaste jag hört eftersom jag inte hade behövt ringa över huvud taget om jag kunde det. 

Sen försöker tydligen de från Mc Donalds ringa upp mig, men har fel nummer och hamnar hos mina lärare från skolan. De säger att de har tappat bort mig någonstans vid Mariatorget, vilket är helt sjukt eftersom jag i stort sett bor där. Alla lärare i hela skolan är tydligen i något slags upplösningstillstånd eftersom att jag är "borttappad". De ringer hem till min mamma, som då har pratat med mig, och hon säger att jag inte alls är borta utan är på hornsgatan släpandes på en kartong som väger 15kg och inte kommer någon vart. Väldigt komiskt faktiskt.

Tillslut ringer i alla fall den andra prakitkanten och jag förklarar vägen och han hittar mig tillslut. Han frågar om jag skojar när jag visar den lilla kartongen men även han erkänner tillslut att den var jävligt tung och säger att han ska "slänga den i huvet på dem när vi kommer tillbaka". När vi en timme efter att jag gick kommer tillbaka till Mc Donalds fattar ingen någonting och säger att de har råkat ringa mina lärare och att jag borde ringa min mamma så att hon inte är orolig. Men jag förklarar att allt är lugnt och att jag redan pratat med henne.

Det där var så otroligt otroligt jobbigt så ni anar nog inte, och det tog en hel jävla timme för mig att ta mig från slussen till mariatorget och tillbaka, det tar väl max 10 minuter att gå.

Såg ut i princip såhär, fast något mindre.

A day!
2012-03-19 | 21:43:36

Idag är det A-day, vilket betyder att det avslöjas i Pretty little liars vem A är. Googla pretty little liars om ni vill veta lite mer. Fast för oss svenskar är väl A day egentligen imorgon, eftersom avsnittet kommer upp på internet då. Men skitsamma. Jag tror att A är Mona(egentligen bara för att jag googlade på vem A var) eller Alison(eftersom hon inte är död). Hehehe... Jag tror i alla fall inte att det är Melissa, Garrett, Jenna eller Jason(vilket de nog vill att man ska tro) tror att man har blivit total lurad eller något i den stilen. Men vi får se! Vem vet?

Day One
2012-03-19 | 20:21:00

Klockan är tjugo över åtta och jag vill bara lägga mig ner och somna på golvet. Seriöst. Kanske ska dra lite kort vad jag gjorde på Mc Donalds, jag gjorde iof inte så mycket, moppade golv, diskade brickor osv osv. Majoriteten av alla som jobbade behandlade mig som luft och var så jäääävla dryga. De sa liksom inte ens hej. Men några var jätte snälla och kom fram och presenterade sig och så. Och när jag stod och putsade samma skåp för femte gången kom jag och tänka på hur otroligt mycket jag bara saknar underbart snälla och trevliga människor. Men det blir väl roligare när jag varit där ett tag, bara 4 dagar kvar ju, sen är det tillbaka till skolan. Har nog aldrig saknat min skola så mycket någonsin i mitt liv, jag vill dit nununu!

Sen var det ju kör som vanligt halv sex, lika roligt som det alltid är. Det är så skönt att få träffa alla underbara vänner igen och se lite bekanta ansikten. Vi övade på fiskmässan, för er som inte vet(typ inga) kan jag säga att det är en slags föreställning vi gör där vi leker att vi är små fiskar som har blivit uppätna av typ en val, och vi är nere i magen och sjunger om hur mycket vi vill ut. Och sen kommer Jonah(som i bibeln) ner i magen och alla blir räddade av Gud(valen spyr), typ nåt sånt.

Donken
2012-03-18 | 22:22:40

Imorgon börjar min andra praovecka, blir på Mc Donalds Slussen denna gången. Ska väl bli spännande att se en annan sida av arbetslivet, ganska så tvärtemot Ejes ju haha.. Både min syster och min kompis har praoat där och båda säger att det var roligt så det ska bli trevligt!


KU
2012-03-18 | 22:01:47

Kom hem från KU för ett tag sen, det var verkligen jätte roligt. Det var några aspiranter som höll i det idag och vi lekte massalekar och bara hade trevligt.Från Idre, bild tagen av You.

Hopplektion
2012-03-18 | 14:16:04

Idag var det hoppning och jag fick ingen mindre än Sunny, precis som jag ville hehe. Allt gick jätte bra, förutom dressyrdelen då men det är en annan historia, han var jätte lydig och försökte inte dra iväg med mig eller busa en enda gång! Vi hoppade 4 små hinder som stod uppställda på meddelinjen för att öva på att vända över hindret så att hästen landar i rätt galopp också. Det gick jätte bra och flöt på fint :).Två bilder på mig och Sunny som jag aldrig visat förut, tagna för några veckor sen av Tilia.

bright colours
2012-03-17 | 18:38:40


Foto: Jag | Canon eos 450d + Canon EF 50/1,8 II


Tycker den här låten är så fin, fast har knappt någon aning om vad han sjunger haha..

Saker jag gör när jag har tråkigt
2012-03-17 | 16:29:53

Letar efter min drömhäst på hastnet.se trots att jag aldrig kommer få nån...
Stalkar personer på fb *host*...
Filmar töntiga videos på mig själv bara för att se hur jag ser ut egentligen...
Uppdaterar facebook 50 gånger i sekunden för att se om det har hänt något roligt...
Redigerar gamla bilder för typ 10:de gången...
Skriver såna här extremt meningslösa inlägg...

Livet är hårt.

It's friday
2012-03-16 | 19:13:03

Nu är det äntligen helg! Har haft en jätte mysig vecka på ejes och veckan har gått jätte fort. Idag har jag gjrt ungefär samma saker som de andra dagarna, min svenskalärare kom förbi också. Fick med mig massa choklad och godis hem också som tack vilket var väldigt väldigt snällt(och gott)!


Extremt dålig kvalitet på bilden(tagen med mobilen) men så går det när man försöker fota med två pizzor i famnen.

Förstår inte
2012-03-15 | 20:10:38

Hej. En sak jag verkligen inte kan förstå är hur alla mina datormöss som jag någonsin ägt efter ett visst antal månader har slutat att fungera?! Händer samma sak varje gång, jag köper en datormus, den funkar bra, och efter ca 4 månader bryr sig inte datorn om ifall musen sitter i eller inte, den är död. Och eftersom det värsta jag vet är sitta och dra på den där lilla plattan på datorn så förstår ni vilket jävla problem jag har. Suck!

tjena
2012-03-15 | 18:44:23

Hej. Jag. är. typ. död. Känns som jag har packat flera hundra askar idag, vilket jag iof har. Skit ont i benen och ryggen men det var roligt ändå. Nu längtar jag bara efter helgen och till på söndag. Ska äääntligen till stallet och rida igen, inte kunnat åka dit på en månad av olika anledningar. Jag tror vi ska hoppa och jag kanska ska ha sunny, skulle haft honom första gången nämligen så vi får väl se. Men jag hoppas jag får fortsätta med honom sen så jag kan utvecklas ännu mer i dressyren. Blir väl isnf  fjärde omgången(om man räknar med de gånger jag missat) för i år haha... Gulleponnyn!


Påskägg.....................
2012-03-14 | 20:30:10

Hejsan. Är sjukt trött just nu. Idag fick jag först fylla massa chokladpåskägg och sen lite askar. Sen fyllde jag sammanlagt 150 st påskägg med godis och tejpade igen osv. Det var ganska mysigt att stå och lyssna på radio och käka nån godis då och då, fats nu har jag ont i ryggen hehe... Sen gick jag till teatern som börjar klockan 18, det var också kul. har inte varit där på 123087000 år. Men vi körde igenom hela pjäsen och det gick väl bra och om två veckor har vi föreställning(3 st).

 

Nån lite sådär halvrandom bild från k-hem i somras... Men jag tycker den är fin ändå hah.

Trettonde mars
2012-03-13 | 19:55:16

Tjaaaa. Idag var jag alltså och praoade, jag fick mest plocka ihop lite askar och sen hela eftermiddagen packade vi påskägg, jag tog av plasten och la i chokladen. Det var roligt och tillslut gick det såhär tjoff tjoff tjoff tjoff fort. Jag fick gå en timme tidigare för att jag skulle hinna till konfan som började 16.30. Det var lika roligt som vanligt. Vi blev indelade i tre stycken grupper och så ska vi göra vår helt egna ungdomsmässa! Ska bli skitkul! Vi ska hålla våran på en onsdag om några veckor, roligt roligt roligt.


Vårt tema på mässan är förresten meningen med livet.. Oh så djupt!En bra låt helt enkelt.

Ejes
2012-03-12 | 19:57:20

Tjenare tjenare. Idag var då alltså min första prao dag på Ejes choklad. Det var rätt så roligt, jag började kl 10.00 och slutade 17.00. Först fyllde vi på med choklad ute i butiken och sen packade jag askar och påskägg i några timmar.


Åh vad jag saknar Idre, bara 9 dagar sedan vi kom hem men det känns som 5 veckor.. Bilder tagan av You.

KU
2012-03-11 | 22:43:43

Kom hem från KU för en sisådär 20 minuter sen. Det var väldigt roligt även fast det inte var så många där. Vi spelade spel och hade trevligt typ haha. Har prao imorgon och börjar tio, mahahaha.... Chingpling!

Jag dör...
2012-03-11 | 14:13:00
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, såg den på facebook och kan inte sluta skratta, underbar!

Good morning!
2012-03-11 | 13:41:49

Nu är jag hemma igen från messan, eller okej har varit hemma i typ en timme. Kanske ska på KU senare ikväll, beror lite på ifall de andra ska dit osv. Men så ser väl planerna ut, trevligt trevligt. Det är tydligen zumba men det är jag inte särskilt pepp på... I brist på något annat får ni en ful liten bild på hur jag ser ut idag. Måste förresten tillägga att t-shirten är jätte len, typ lite som någon slags mockaimitation(bra att veta ju).

Imorgon..
2012-03-10 | 22:21:48

..missar jag ännu en ridlektion. Blir tredje på raken, ajajajdå. Men vi har mässa i kyrkan, och det känns ganska viktigt att gå imorgon. Har missat de flesta mässor de senaste åren för de har krockat med mina ridlektioner men imorgon känner jag faktiskt större lust att gå dit och träffa mes amis och bidra med lite sång.

Lika dåligt som vanligt
2012-03-10 | 21:23:42

Sitter och kollar på melodifestivalen just nu, har inte orkat kolla nån gång i år men finalen kände jag att jag var tvungen att se för att inte vara helt efter senare. Men jag kan bara säga: vad är det här för jävla skit? Låt efter låt efter låt och alla är lika kassa. Jag hoppas ändå att Loreen vinner för hon är i alla fall personlig och det är den enda låten jag inte bli spyfärdig när jag hör...


3 saker jag ogillar
2012-03-10 | 14:50:21

När man blir sådär rädd en pytteliten nanosekund för urlöjliga saker, som när skivan börjar åka in i dvd:n när man fortfarande har fingret i.

När man sitter på tunnelbanan och ska försöka trycka ner mobilen i fickan igen utan att putta alla som sitter runt omkring och se allmänt störd ut och ja, det går typ inte.

Långa lappar som folk inte klipper bort från sina halsdukar.

Förändring
2012-03-10 | 13:58:19


Jag uppdaterade headern lite grann med nya bilder och även ny bakgrund. Tryck F5 om det inte syns!

Shorts makeover
2012-03-09 | 21:49:17


Läxfri!
2012-03-09 | 16:59:59

Idag var det sista dagen i skolan för två veckor framåt, kommer nämligen ha prao både vecka 11 och 12, jätte skönt! Jag ska praoa på Ejes choklad v.11 och Mc Donalds v.12, ska bli riktigt kul. Sen är det tre dagar i skolan och sen påsklov, awesome!

 

Chokladbollar vi gjorde på hemkunskapen idag..

 

Mardröm
2012-03-08 | 12:53:10

Usch, hade världens läskigaste mardröm. Eller den var inte så läskig det var väl mer typ ångest.
Det var så att vi var i idre(det var vår/sommar), jag var helt plötsligt en vargunge(fråga inte) och jag och mina vargsyskon hade precis lämnat vårt hem för att klara oss själva. Så vi satt med vår kompis björnen och undersökte hur det är lättast för en katt att fånga en mus i en grop. Men då börjar det dåna och en lavin av jord forsar ner rakt mot oss från ett berg högt upp. Björnen gömmer sig i sitt ide och vi skyndar tillbaka till vårt bo, men eftersom vår vargmamma inte vill att vi ska återvända hem har hon raserat lyan så i har ingen stans att gömma oss och hon skyndar sig iväg. Vi blir helt plötsligt människor igen och har inget annat väl än att bara springa. Och vi springer och springer tillsammans med alla andra som var med i skidre. Jag bär på något, vet inte vad troligtvis mat, och jag tappar det och springer tillbaka för att hämta det igen. Och jag är jätte nära på att slås ner av lavinen. Och när jag kollar bakåt ser jag mina vänner bli begravda i jord och medan vi springer hör vi dödsskrik från folket som slungas med. Vi sringer och springer i säkert en timme och jag ramlar ner i en liten bäck. Men då blir vi räddade av en pappa till en gammal kompis till mig som tar med oss överlevande in i hans hus där vi får bo. Lavinen upphör och vi sörjer de döda. Ja usch, det var hemskt.

Som tur var vaknade jag upp hemma och mitt skidre var mycket mycket bättre än så!
(Fotad av You)

2013
2012-03-07 | 19:09:30

2013... åh jag längtar redan. Den våren blir det orsa i slutet på januari, skidre slutet på februari och utlandsresa med kören slutet av mars. Tre stycken läger på raken, kan man tänka sig något bättre? Och sen går man ju ut grundskolan också, får inte glömmas. Längtar, längtar, längtar. Fast först måste jag ju leva klart 2012(som faktiskt varit otroligt bra hittils).

light
2012-03-07 | 18:37:59

Åhhh vad man längtar efter att det ska bli varmare när man ser alla fina vårkläder som kommer ut i butikerna, vill köpa typ allt! Satte ihop ett finfint litet kollage av billiga och bra saker jag hittade, de ska jag verkligen hålla utkik efter.


1. Väska från Åhléns 2. Tröja från H&M 3. Tröja från Cubus 4. Tröja från H&M 5. Skor från H&M 6. Jacka från H&M

Husky
2012-03-07 | 14:52:30

En teckning som jag blev klar med för några veckor sedan, föreställer en Siberian husky. Kanske inte jätte likt men gillar den ändå haha, den är i A3 format.

Tuesday
2012-03-06 | 20:05:18

Hej hej hej, livet flyter på som aldrig förr. Har bara hänt roliga saker de senaste dagarna faktiskt, skoj skoj! Var på konfaträff idag och det var sjukt hur annorlunda stämningen i gruppen var nu efter att några av oss var i Idre, alla är galet annorlunda och mycket mer glada och pratsamma(även jag). Det var i alla fall jätte kul och har inga läxor eller prov eller något annat att tänka på eftersom att vår prao börjar nästa vecka och håller på i 2 veckor, sååååhäär skönt.


Längtar tillbaka!!! (Bild lånad av You, hoppas det var okej!)

Och för att förgylla detta fina inlägg lite extra lägger jag för femtioelfte gången upp min favoritlåt.Söndagen..
2012-03-04 | 14:33:30

..spenderas för första gången på otroligt länge hemma i soffan. Orkade inte åka till stallet i morse så jag struntade i min ridlektion och somnade om istället. Otroligt skönt, är helt slut efter den långa veckan. Har haft det så otroligt otroligt otroligt kul. Gemenskapen där är något alldeles extra och man får vara precis som man själv vill. Och som You skrev, när vi åkte ner 20-30 pers för backen och alla höll i varandras stavar som ett långt tåg och bara susade ner, så himla fint! Jag är i alla fall glad ända in i själen och kunde inte haft det bättre. Nu är det bara ett år kvar sen bär det av till Skidre 2013.

Jag saknar det otroligt mycket, men det känns ändå okej att vara hemma. Läger är lite som mat, man måste få tillräckligt mycket för att bli mätt men man får inte överstiga gränsen då man har ätit för mycket. Och när man ätit lagom, då smakar maten som bäst!(det där kom jag faktiskt på själv)

Skidre 2012
2012-03-03 | 19:59:19

Jag har precis kommit hem från det roligaste, finaste, mysigaste, underbaraste och bästa lägret i hela mitt liv. Jag tog inte upp kameran en minut från resväskan för jag ville koncentrera mig på att bara njuta. Jag har lärt känna otroligt många underbara människor som jag aldrig kunnat drömma om, tagit mig ner för svarta backar som jag fått svindel bara av att tänka på(med hjälp av många underbara personer), jag har ätit mysiga luncher i snön varje dag och vaknat med ett leende på läpparna av att ledarna står och spelar och sjunger i rummet på "jag ger dig min morgon". Det var nog ett av de bästa valen i mitt liv, att åka till Skidre 2012 med konfirmationen. Tack.

Zigrido
2012-03-01 | 15:00:00

Hej, Tilia här, ni kanske vet vem jag är, eller kanske inte, vill ni veta får ni klicka här.

Jag tänkte bara berätta för er vilken sjukt underbar person Sigrid är. För det är hon verkligen.
Hon är helt genomsnäll hela hon, ärlig och inte falsk någonstans. Hon är sjukt rolig både om man t ex smsar med henne eller när man snackar med henne. Hon är alltid samma roliga människa med en aning weirdo humor. Man kan berätta verkligen allt för henne och hon lyssnar faktiskt. Det borde finnas mera människor som henne i världen.
Sigrid, du är verkligen en otroligt fantastisk person!