Lite om julen, laserdome och sorgliga slut.
2012-12-30 | 15:35:38

Hej.
Jag vet att min uppdatering har varit riktigt skitkass de senaste veckorna och jag ska verkligen försöka att titta in här lite oftare. Den främsta anledningen till att jag bloggar brukar ju vara när jag har bilder att visa, och just nu finns det knappt någonting att fota. Därför ligger min kamera nästan alltid orörd under vintermånaderna.
Min jul har i alla fall varit jättebra, jag fick många fina saker i julklapp och jag är otroligt nöjd med julen även detta år, fast nu är det ändå så skönt att det är över. De senaste dagarna har jag spenderat på stan, gjort av med mina julklappspengar på kläder och andra nödvändigheter, och än är jag inte pank haha. Och igår träffade jag Nathalie, Jessika och Emma, vi följde traditionen och begav oss för att spela laserdome i några timmar för att sedan helt slutkörda käka "middag" på donken.
Igår visades också julspecialen för säsong 3 av en av mina favoritserier, Downton Abbey. Den var riktigt bra ända fram till slutet och jag var, och är, fortfarande helt förkrossad och förbannad på att dom valde att sluta avsnittet på ett så fruktansvärt och sorgligt sätt. Så igår när jag skulle sova såg jag inget annat än laserstrålar som flög runt framför mina ögon och jag kunde inte tänka på annat än döden.
 
 
- Sigrid
KommentarerNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback